Je ziet steeds vaker op het internet slotenmakers voorbij komen. Dit is natuurlijk niet zo gek en dit komt doordat er steeds meer inbraken zijn in Nederland. Veel woningen in Nederland hebben geen goede inbraakbeveiliging meer en dit maakt het de inbrekers heel erg makkelijk. Een inbreker kan namelijk makkelijk een zwak punt zoeken in de beveiliging van jouw woning en zo de woning betreden. Bij de meeste woningen zijn de sloten het zwakste punt en kunnen de meeste inbrekers het eenvoudig forceren. Slotenmaker Breda heeft hier meer verstand van en kan jou op de juiste manier helpen. Wil jij weten hoe? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Sloten met een hoge kwaliteit bij slotenmaker Breda

Een cilinderslot met een lage kwaliteit is heel makkelijk te forceren. De gemiddelde inbreker kan eenvoudig het cilinder uit het slot trekken. Op deze manier heeft het slot geen nut meer en kan de deur geopend worden. De meeste huishoudens hebben een versleten slot en voor een inbreker is dat een grote kans. Een slotenmaker Breda heeft hier meer ervaring mee, maar heeft ook de juiste sloten. Zo heeft een slotenmaker sloten met een SKG** of SKG*** keurmerk. Dit betekent dat de sloten veel meer weerstand bieden tegen inbrekers en dat kan gezien worden als een groot pluspunt. Vaak hebben deze sloten een kerntrekbeveiliging, waardoor de inbreker niet meer het cilinder uit het slot kan trekken.

Buitengesloten

Slotenmaker Breda kan sloten voor jou plaatsen, maar ook openbreken wanneer dit nodig is. Kom jij terug van een avondje stappen en kom je niet meer de woning binnen? Is de sleutel afgebroken in het slot? Dan is het verstandig om gelijk een beroep te doen op de diensten van een slotenmaker Breda. De slotenmaker kan namelijk dag en nacht binnen 30 minuten op locatie zijn en je direct helpen. Ze proberen het slot te openen zonder schade en breken deze indien nodig open. Kijk snel op het internet naar een slotenmaker in de omgeving en controleer of ze ook in het weekend langs kunnen komen.