In onze woning hebben we verschillende kamers die stuk voor stuk een andere functie hebben. Zo hebben we natuurlijk de woonkamer waarin we vooral overdag aanwezig zijn. Natuurlijk is de bad-en daarbij de slaapkamer meer bedoeld voor in de ochtend en avond. 

Maar hoe zit het met de inrichting van deze kamers? Kun je daar per kamer iets aparts voor doen als het gaat over de vloer en verdere inrichting? Dit en meer nemen we in deze publicatie met je door, dus lees snel verder en doe je voordeel met de tips. 

Laminaat in visgraatvorm

Natuurlijk beginnen we met een hele mooie kamer die zeker de nodige luxe mag hebben. Het gaat over de aquariumkamer. Jawel, veel liefhebbers van aquaria hebben een speciale kamer gemaakt voor hun hobby. Een visgraat vloer zorgt voor een bijzonder luxe uitstraling. Daarbij is het natuurlijk een supergrappige, visuele en conceptuele knipoog naar de functie van je kamer, de aquariumkamer. Je kan een visgraat vloer ook heel goed in je woonkamer leggen, daarbij mag een aquarium ook in deze kamer. Dan gelden natuurlijk dezelfde voordelen die we hierboven genoemd hebben.

Gietvloer in je woning 

Wanneer je meerdere kamers wilt voorzien van een vloer die bijzonder gemakkelijk schoon te maken is, en daarbij ook nog eens een keer super duurzaam, dan raden we jou zeker aan om te gaan voor een mooie gietvloer in je huis. Het is mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken voor diverse kamers in de woning. Dat zorgt voor een mooie variatie in huis. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een bepaald thema dat steeds terugkomt. Het is aan je eigen creativiteit en smaak wat je gaat doen hiermee. 

Als je gebruikmaakt van een vloerverwarming in je woning, dan raden we je zeker aan om te gaan voor een gietvloer. Deze is flexibel omdat de vloer gemaakt is van kunststof en daardoor kan deze mooi meebewegen met het uitzetten van de vloer wanneer deze warm wordt. Je zult dan ook zien dat er geen schade optreedt wanneer dit proces van uitzetten en weer inkrimpen zich voordoet.