Trofis Rasbora

Zoek je een aquarium met klasse, uitstraling, van hoge kwaliteit en dan ook nog tegen een aantrekkelijke prijs?
Dan is een Trofis aquarium écht iets voor jou!

Het Trofis Rasbora Aquarium is een prachtig, stijlvol en zeer netjes afgewerkt aquarium. Hier kun je een prachtige onderwaterwereld in creëren en jouw vissen in een mooi ingericht aquarium laten huisvesten.

Het Trofis aquarium wordt geleverd met verlichting.
De Trofis Rasbora bevat geen intern filter. Zo behoud je meer ruimte in jouw aquarium en heb je zelf de mogelijkheid om een extern filter aan te schaffen.

Je kunt er bij ons voor kiezen om een aquarium inclusief meubel aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om een los aquarium of een los meubel te bestellen!

Deze Trofis Rasbora serie is verkrijgbaar in de Trofis Rasbora A-850 en de Trofis Rasbora A-1000.

Een Trofis Rasbora Aquarium kopen?

Het Trofis Rasbora aquarium bestel je in onze webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard is dit prachtige Trofis aquarium ook in onze winkel te koop!

Aquaria van 60 cm tot 125 cm worden per pallet afgestuurd. De kosten hiervoor zijn € 35,00.
Aquaria vanaf 125 cm worden per pallet afgestuurd. De kosten hiervoor zijn € 75,00 (i.v.m. de afmetingen).
Voor palletzendingen moet er gegarandeerd iemand thuis zijn. Daarnaast dient het bezorgadres goed bereikbaar te zijn met een vrachtauto.
Palletzendingen worden verzonden met Van de Hoef Logistiek.

Wij hebben ook een ruim assortiment in aquarium filters, aquarium verlichting, aquarium pompen, aquarium decoratie, aquarium achterwanden, aquarium waterplanten, aquarium bodembedekking, visvoerdiverse producten voor het onderhoud van jouw aquarium en nog veel meer!